idag söndag i augusti






kladdkakan i augusti kl 21.07



tja alla läsare. nu börjar det bli kallare ute o det märks ju. för nu blir det mörkare på kvällarna o kallare för varje dag som går så snart blir det vinter jackan på sig. så i kväll gjorde jag kladdkaka för att välkommna hörten o vintern då blir det nog mycket bakning för det är så kallt ute.

sköt om er o klä på er om det är kallt ute så att ni inte ni blir sjuka.. kamrar från Annika













noramarknaden den 28 augusti

tjaaa alla läsare! sorry att jag inte har skrivet med jag har inte haft tid o jag har varit jätte trött hela veckan. sen nu har jag tid o ork att skriva förlåt såå mycket. idag har ialla fall varit noramarknad o det är imorn också. jag var där idag med några kompisar o jag köpte 3 filmer en prånbok o strumpor till mig o mamma. jag träffade gamla skol

tisdag den 24 augusti kl 21.22

 

tjaa alla läsare..  i går så köpte jag en ny dricka i örebro som jag inte hade smakat den var JÄTTE god faktist. jag började skolan igår första dagen. hur var det undrar ni säkert? jag tyckte att det var roligt att få börja igen. sköt om er vi hörs!!





söndag 22 augusti kl 22.08

tjäna... nu är jag tillbaka!! Imorgon börjar man skolan. Jag vet att det låter knäppt men jag vill faktiskt till skolanimorn jag är trött på att vara hemma nu så det ska bli skönt att få komma till skolan!!


                        NATUR FRÅGOR!!

FRÅGA 1: vad heter ett stort djur som finns i skogen?

FRÅGA 2: vad heter ett rött djur som finns i skogen?

där kommer de nya frågorna!

komentera o svara på frågorna! SNÄLLA! god natt kl 22.49



fredag den 20 augusti kl 13.56



Hej alla bloggläsare!! igår kväll så kollade jag på Remember Me o den var bra men sorlig i slutet tyler allså robert pattinson heter han på rikit. Så här står det på baksidan! 

Tyler Hawkins (Robert Pattinson) lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärleken står långt ner på önskelistan - tills han  träffar Ally ( Emilie de Ravin).  Hennes mod och spontanitet inspirerar tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov... 

Så ståd det på baksidan på Remember Me. Den var jätte bra film jag rekomderar allt kolla på den!! 



                                         SVAR PÅ FRÅGORNA!!

FRÅGA 1 rätta svaret var: sova o bussa!! 

FRÅGA 2 rätta svaret var: ja dom har bra balans!!

Där var dom rätta svaren på frågorna. ha det bra så hörs vi kl 15.19
 















torsdag den 19 augusti kl 14.00



tja alla läsare! här kommer det ett klipp om justin bieber. Den är jätte sorlig så ni vet!! kl 14.38 kram






tisdag den 17 augusti kl 22.23



hejsan alla läsare!! nu har jag något att säga igen. i dag har jag ätit godis o chips typ hela dagen så i morn blir det inte så mycket!! sen har jag smakat coca cola vanilla o den var JÄTTE GOD. smaka själva! ni kommer att bli nöjda. ni får ta hand om er så ses vi på fredag!! vi ses då hej då!! kl 22.49



Måndag den 16 augusti kl 15.38



Tjaba alla vänner!!! i dag så kommer mina favorit artister. Här kommer namnen på dom: Erik saade, Robert Pattinson, Kristen Stewart, Tayler lautner heter mina favoriter o det finns mer men jag skriver dom inte. inte just nu o dom finns inte med på kortet så jag struntar i det!  jag önskar att jag fick träffa dom men det går ju inte jo erik saade skulle jag kunna träffa dom andra bor inte här tyvärr! okej nu om mig! idag har jag åkt in till nora o jag skulle lämna böker o mig store syster skulle in till banken o fiksa saker o ting. sen har inte jag gjort så mycket mer idag annars här jag bara tagit det lungt faktist!! stora kramar från mig! kl16.13!!






söndags kväll i augusti kl 22.01

 





tja alla bloggläsare eller ni som inte har blogg allså bara läsare!! idag har jag inte gjort något!! dom här tog jag igår! visst är dom fina va? vi hörs





söndag den 15 augusti kl 10.13....

tja alla läsare!! nu är det inte länge kvar till skolan börjar kul va? dom flesta vi ha mer sommarlov men son är inte jag. jag vi helst gå i skolan. jag vet att det låter konstigt men son är jag!!!! 


       NYA FRÅGOR OM KATTER


FRÅGA 1:  vad tycker katter om att göra? alldra mest det är 2 saker.

FRÅGA 2: har katter bra balans JA eller NEJ? skriv gärna svaren!

där kom dom 2 frågorna som alla väntar på!!  hej då ska gå!! kl10.34 

kvälls promenaden



tja alla läsare!! på kvälls sidan vid typ 8 tiden på kvällen gick jag o min storesyster o mamma o en granne ut o gick i skogen o då tog jag o min syster några fina kort på kvällssolen som skulle gå ner! det var jätte fina bilder som min syster tog. jag är inget expert prcis hehehehehehehe. okej kl 00:43 på natten o jag skriver blogg då!!!! hej då!!





lördag den 14 augusti kl 15:50

tjaa alla läsare!!! jag har tråkit så jag skriver för att ha något att göra. Det kommer nya frågor imorn om ni undrar. men men  okeej nu ska jag sluta..... kl 16:05 hej då nu ska jag gå har tvättstugan.

fredag den 13 augusti kl 16.46


tja alla läsare!!!! Nu har jag sluta att jobbet. i dag var det sisst dagen på jobbet det var skönt att det är över nu. 

   RÄTTA SVAREN PÅ FRÅGORNA!

FRÅGA 1 RÄTTA SVARET: var mocka

FRÅGA 2 RÄTTA SVARET: var sadel

där kom dom rätta svaren på frågorna för veckan jag skriver frågor på söndag o det är nya!


okej nu om mig! vad har jag gjort? undrar nog ni! jag har jobbat hela veckan det är därför jag inte har skrivet!
annars har jag inte gjort något mer jo jag har varit skit trött typ hela tiden. det är så skönt att det är över så imorn så ska jag sova om jag kan. o på måndag ska jag tälta med en kompis hemma hos henne nog blir det! jag har inte så mycket att skriva så vi ses på söndag. hej då kl 17.24  




tisdag den 10 augusti kl 17.46



tjaaa alla läsare!! idag har jag jobbat på stallet igen o idag fick jag göra mera. nu har jag lagt upp en film på en som åket kross den är bra!!! hej då alla läsare





måndag 9 augusti 2010 kl 23.04

foto1390
tjaaa alla läsare !!    idag har jag jobbat fast det käns inte som det. för jag slutade tidigare en vanligt. jag hade inget att göra så hon lät mig åka hem vid 12 tiden det var SKÖNT.  sen när jag kom hem så satte jag mig framför datan. efter några timmar så kom grannen på ett åka till tårpet o kolla satt allt är okej o jag fick följa med. på vägen hem så standade vid någon väg o hon tog jätte bra medan jag tar skit dåliga kort. så det är därför den är så söddig. o det är vad jag unifär har gjort idag.  o nu undrar ni om rätta svaren på frågorna men ni får vänta till fredag då skriver jag svar o nya frågor.  nu ska jag lyssna på musik o snart lägga mig för jag ska upp o jobba imorn!!! god natt kl 23.21 hej då allihop









söndag den 8 augusti kl 22.59....

tja alla läsare nu är jag tillbaks. jag kan inte skriva så länge för jag ska upp o sommajobba imorn o det ska bli såååå tråkit att åka till stallet ska bli skönt att det är sista veckan.

       FRÅGER OM HÄSTAR

FRÅGA 1: vad kallas när man ränsar skit i hästarnas box?

FRÅGA 2: vad heter det man sitter på hästarnas rygg?

det var dom 2 frågorna svaren får ni nog i helgen!! nu ska jag lägga mig god natt!!!!

fredag kväll den 6 augusti 2010 kl 23.18

tja alla läsare...  idag har jag sommat jobbat o det var skit tråkit för jag fick inte göra någoting. jag fick mässt kolla på o sitta jag ville bara hem.. det är skönt att det är helg nu. för man kan ju sova då till 10  på dagarna det är skönt. 


           RÄTTA SVAREN PÅ FRÅGORNA!!

RÄTTA SVARET PÅ FRÅGA 1: var sadel

RÄTTA SVARET PÅ FRÅGA 2: var pakethållare

där var dom rätta svaren på frågorna som jag skrev igår.. okej nu är kl 23.36 ska kolla på tv o sen gå o lägga mig god natt vi ses snart igen!!!

torsdag den 5 augusti 2010!! kl 23.30

tjaa igen alla läsare!! nu kommer rätta svaren på frågotävlingen föra gången.. 

      RÄTTA SVAR PÅ FRÅGORNA.

FRÅGA 1: rätta svaret är zac efron

FRÅGA 2: rätta svaret är vanessa huldgren

där var dom rätta svaren på föra gångens fråge tävling!!! kul va?? hahahaha

nu ska jag kolla på tv ska snart sova god natt!!

torsdag den 5 augusti 2010!! kl 15.49


tjaaaaa alla läsare... snart är det sista dagen på veckan. allså jag har somma jobbat hela denna vecka så imorn är det sista dagen för den här veckan på jobbet. men jag ska vara där hela nästa vecka också.

vad har du gjort?  undara säkert ni.. första dagen så fick jag inte göra så mycket jag fick mest sitta. men dom vanligaste syslorna t.ex. mocka, städa, hjälpa till  med olika syslor, mm. men idag fick jag göra mer en dom andra dagarna. o då undrar ni vad jag fick du göra? jag o 2 tjejer fick följa med en vuxen till stan o slägga skräp på soptippen det var roligt att ägligen få göra något! dom andra 2 tjejerna som var med när dom såg ett kryp så skriker dom det är roligt o se!! 

                     fråge tävlig om cyckel!

FRÅGA 1: vad heter det man sitter på? på en cyckel!!
 
FRÅGA 2: vad heter det man har dakom sig när man sitter på cyckel?

det var bara 2 frågor idag! nu ska  jag boka tvätt tid så jag måste gå! hej då allihop jag skriver snart igen hej då!!!


zac efron gillar att se sin flickvän slåss!!



tjaaa alla läsare..   vet ni vad jag har läst på msn?? jag läste att zac efron gillar att se vanessa huldgren när hon slåss i en film. Ni får gå in på det själva på msn o läsa det. okej nu om mig!!! idag har jag inte gjort så mycket. igår var jag med en kompis. o det har jag gjort men jag har så klart varit ute väldigt mycket. 2/8 en måndag  imårn så ska jag börja sommajobba o tjäna pengar. så jag kommer att skriva typ varje dag o berätta vad jag har gjort. kl 22.10 på söndag kväll i augusti. snart börjar skolan. god natt alla!!!!







RSS 2.0