GOTT NYTT ÅR!! nu äntligen är det 2011!!

tja alla bloggare! förlåt att jag inte har skrivit men jag har haft annat o tänka på!

 
 

sköt om er

god jul!!

tjabba alla bloggläsare!! nu är det jul. o svaret på gåtan var!! gåtan var ju: vad är det för likhet mellan tomten och gud?? svaret: tomten finns men man tror inte på han. gud finns inte men man tror på han. det är svaret listit va.. vet ni vad som är det roliaste med julen.. det är julklapparna o julmaten och sen kalle anka på tv har jag sätt sen jag var liten.. sköt om er

eclipse - twilight 3an har jag köpt hem i dag....

 tjabba alla bloggläsare!! idag så var jag och hälsade på min gamla skola o det var ju som vanligt ju. så jag var med från halv 2 till halv 3 o pratade med mina gamla klasskamrater. sen så gick jag o en gamal klasskompis ner till stan så att jag skulle kunna köpa eclipse o flour till tänderna. högst upp ser ni twilight 1an sen kommer now moon o det är 2an o längst ner är eclipse är 3an o det är en till men dom håller på med den jag längtar SÅÅÅÅ mycket o det är ju fyran.. jag tipsar om att se den eller läs den ni kommer att bli tokiga pricis som jag hihihi.... sköt om er!!!

5 dagar kvar!!

tja bloggen!! nu är det 5 dagar kvar till julafton kul alla ser väl fram till julen hoppas jag??  idag är det 4e advent. sköt om er!!

tja

hejsan alla!!! nu är det lördag o man sitter o kollar på tv eller film. vad ska ni göra i kväll då??? jag ska nog kolla på tv/film bror på om dom andra familje medlemarna vill det... hihi vi hörs kram!!

Och nu har vi ett ny spis!!

tjabba bloggen! tror ni att det finns så mycket otur i ett hem.. det tror jag för vi har otur med först kylskopet sen tven nu ungnen så nu har vi ny spis också så snart går väl något annat togit också.. så nu är typ allt byt till ett nyare hem ungifär.. hoppas att ingeting annat går sönder. sköt om er!!

tja alla

hejsan alla blogglästere!! nu har helgen varit. vad har ni gjort i helgen då?? jag har tagit det lungt...  sköt om er!

julbordet i skolan!!

tjabba bloggen... idag så hade min skola julfest på eftermidagen vid 15 snaret . på förmiddagen så hade vi vanlig skola  dag  men sen efter lunch så började stöket o satte bord på plats. sen var det dukning o göra fint på bordet. nu tror ni att vi köpt all mat och det men vi har gjort det själva. o det var uppträdande. det var 3 stycken som uppträde jag o 2 till jag var skit nervös... sen så var det fika o sen var det hemåt men mamma o min ärade syster sa att vi skulle åka till öb o kolla o då köpte jag en plattång, schampoo och balsam. sen åkte vi hem men stannade vid ica o handlade mat sen vart det hem sköt att vara hemma  men jag kom på att jag hade tvätt stugan så nu håller jag på där i stället. Det är ju JÄTTE kul... det har jag gjort i dag ialla fall.. sköt om er!!

tjabba bloggen!!

hej alla!! idag är det den 7 december 2010 och det är 17 dagar kvar till jultomten kommer. en gåta??? VAD ÄR DET FÖR LIKHET MELLAN GUD OCH TOMTEN?? det kan ni få fundera på. de rätta svaret kommer på julafton då får ni veta var det är för likhet mellan gud och tomten.. hihi nu får ni fundera hihi vi ses snart igen... sköt om er!!! 

Har städat lägenheten!!

tabba bloggen!! Det är måndag kväll o jag o min familj sitter o fikar på peppakakor o dricker julmust. fin kväll eller hur?? alldeles nyss så dammsug typ hela lägenheten förutom i mitt rum o mammas rum... vi hörs var bara det jag ville säga!!! sköt om er!! så hörs vi...

skolan i morn!!!

tja alla!! nu är det snart måndag. jag kommer inte att skriva på vardagar. om det inte blir så. men jag kommer skriva på helger det kan ni ge er på hihi!! nu ska jag gå o lägga mig o sova vi ses o hörs!!!! sköt om er!!

hihi

tja bloggen.. förlåt igen att jag inte har skrivit men jag har inte haft tid.. men jag vet inte vad jag ska skriva så ni kan väl komma med förslag till mig om vad jag ska skriva så blir jag jätte glad!! sköt om er

RSS 2.0