hösten närmar sig med stormsteg..



 tja alla bloggar.. sorry att jag inte har bloggat som vanligt men jag har haft fult upp o jag har inte haft ork att blogga heller. okej i fredags så var vi vid ett annat berg som jag har glömt nemnet på igen det var jätte jobbit att klättra upp på det men enkelt ner för det fanns en trappa ner. o nu är det söndag o hösten närmar sig snart kan vi nog se snö på backen fast det dröjer ett tag nog hoppas jag i alla fall.. okej nu ska jag gå o lägga mig sov gott


pizza på en måndag


tja alla bloggläsare.. nu är jag TILLBAKS hihihihihi.. måndag  när jag kom hem så åt jag pizza jag vet att det är fel men jag var jätte hungri så jag kunde inte stå i mot haha. i alla fall under helgen så tog jag kort på min store systers katt o av min katt. sen en kväll så tog jag kort på 2 cola glas o ett ljus i mitten..  det var väl allt .. sköt om er....







Är i skolan!!

tjaa alla bloggläsare! jag är i skolan o skriver blogg så ni vet. ialla fall så har det inte hänt något nu på ett tag!! jag  har inte  så mycket mer att säga nu så jag skrivar när jag kommer hem!! sköt om er så länge..

justet bion

tja alla bloggare.. det blev inget för olika själ så det blev hemma kväll!! tråkit ssååå.. kram från mig

berget som jag inte kommer ihåg vad det heter...



tja alla blogg läsare.. idag har det varit mycket vi var uppe på kilsbergen fast det här berget heter något annat som jag nu inte kommer ihåg nu tyvärr.. man hade ialla fall bra utskik där ifrån.. hihi. sen nu på kvällen så blir det coca cola o chips o mysa med min katt lady som är sssååå söt hon är med i bilderna... okej ni ska jag fotsätta att kolla på idål hej sväjs sköt om er...


bio i mårn jippi

tja bloggen imorn blir det kul vet ni varför? jag o 2 kompisar till ska gå på bio. filmen heter  Marmaduke den verkar bra.. hihihi men jag skriver vad den hanlar om imorn om jag orkar o har tid.. hihi sen kommer en kompis o sover över o jag ska sova hos henne också hon sover hos mig på från fredag till lördag sen ska jag sova hos henne från lördag till söndag så det kommer bli en bra helg tycker jag i alla fall.. ja det var väl allt god natt o sköt om er..


justin bieber



tjaa alla bloggare..   det är inte justin men den är såå himla bra han sjunger inte bra o det är det som är roligt.. hahahahaha ha det bra


i dag så var jag med grannens barn o träffade moje..



tja alla bloggare!!!!  moje är såå söt den minsta som heter johan fick stå brevid honom o jag tog kort på dom. Före det så sjöng han. han var jätte bra men barnen kunde inte sitta stil så dom såg inte så mycket men jag tog bilder av honom!! japp det var väl allt.. sköt om er vi hörs imorn eller någon gång i veckan!



vad som hänt både fredag o lördag..



tjabba alla bloggare.. idag så tog jag en bild på mig själv o sen gjorde jag tacos catering till hela familjen jag tror att dom tyckte att det var gott jag tyckte att det var jätte gott.. sen i går så fyllde jag 17 år det var kul. så jag tog kort på tårtan!!  vi hörs snart igen..



tidigt på en lördag!!



tja alla bloggläsare!!  nu har jag tagit 2 nya kort på mig dom två är uppe i varsit hörn resten är twilihgt. som ni säkert ser så är jag nördig i twilight  jag läser bökerna så får man ingen kontakt med mig alls dom är såå spennade så ni annar inte. vi hörs snart ska gå nu men jag bloggar när jag kommer hem!! ta det lungt o bråka inte..



¨




i dag fredag vi åkte vilse!!



tjaaa alla bloggare...  idag så var vi i kilsbergen igen men den här gången så åkte vi vilse så vi åkte runt. men vi hittade ett ställe där vi kunde vara i stället. o när vi var där så rassade ett träd o det har jag kort på så. det var dimmigt i början men det klarnade när vi skulle tillbaka till skolan.  nu ska jag gå o lägga mig kl är 22.32 så vi hörs imorn god natt o var snälla mot varandra!!



den lånade kylskopen i 2 halvor!!!



tjaaa alla bloggare.. nu får ni se det lånade kylskopen som jag sa att jag skulle lägga upp bilden på dom..


den till vänster är frysskop  den till höger är kylskop. Man är ssåå van vid att kylskopet är inne i köket såå man är lite irreterad när man måste gå till frysen eller kylen. ja det var väl allt skriver nog mer imorn inte nu. eller vänta!! vi kanske ska köpa frysen o ha den nere i källaren KANSKE... sköt om er vi hörs..









måndagen när kylskåpet gick sönder men endå var nästan nytt!!!

tjaaa blogg läsare.. Nu är det nya gammla kylskåpet sönder som vi har nu. det är något fel på det jag vet inte vad men det är inte kallt ialla fall. så nu har vi lånat kyl o frys fast i 2 delar o dom tog inte med sig det gammla häller så vi ska få ett normalt kylskop nästa veck på måndag eller tisdag..  men nu ska jag lägga mig har skola i morn god natt

bevis på att det var sol denna dag!!!


 här ser ni fina bilder på solen!!!




lördag den 4 september 2010.....



tjaaaa alla bloggläsare.... i dag så tog jag en cykel tur i det jätte fina lördags solen som är i dag. i kväll så blir det chips o coca cola till en film sssååå klart.. o jag ska läsa o ta det lungt nu sen blir det cola o chips. ja det var väl allt ska läsa o kolla på tv hörs imorn hej så länge sköt om er gör inget dumt nu!!!


















fredag! med skolan i kilsbergen!



tjena alla bloggare.. nu har jag massor av bilder från i dag när jag o klassen var uppe på kilsbergen i örebro men det ligger lite utanför så o det var jätte fint där. Dom tre första bilderna var där vi gjorde eld o åt grillad äppel det var jätte gott så jag tog på vattnet o på berget. Sen tog jag på vägen hem två bilder när vi åkte mellan träd som ni ser ovaför här.. ja det var väl allt jag kom på nu... jag skriver igen när jag har tid.. kram fråm mig!!


















torsdag den 2 september

tjaaa alla bloggläsare.. förlåt för att jag inte har skrivit men det har varit mycket nu på sestonde jag har skolan att tänka på o det är mycket hemma också så jag årkar inte skriva varje dag men jag vill skriva varje dag vad jag ska göra o vad jag har gjort men jag är så trött på kvällarna så jag orkar inte skriva. så ni får tåla att jag skriver när jag har tid. imorn ska jag spela in här är jag från (camp rock) det ska bli kul.... okej nu ska jag lägga mig sköt om er vi hörs var snälla mot varandra!!! kram kraam

RSS 2.0