sorry bloggen

tjabba bloggen! nu har jag fot mina glasögon. förlåt att jag inte har skrivit men jag har så myckert i huvet nu så jag har inte hunnit..  jag mår bra. nerdan för så är det jag o min syster. jag i mina nya glasögon!!!! sköt om er!!!! 

Herregud vad trött o uttråkad jag är!!

Hejsan hoppsan alla bloggare!!! sorry att jag inte har skrivit men jag har haft så mycket att göra i skolan o så så jag har inte haft tid o jag har varit väldigt trött också så nog.

eftersom jag inte har skrivit på länge så kan jag berätta lite om min skola!! okej vi är 23 elever o 7 lärare som är alla snälla.  vad finns det för  Inriktningar? svar: Det är fastighetsskötsel som man får utbilda sig till o sen finns det en hemsida där ni kan kolla själva!! www.liaskolan.se där står typ allt. Det är en privat skola.... ja det var väl allt. ha det bra så låvar jag att skriva igen snart!!! 

breaking dawn

 tja bloggen! ååå vad jag längtar efter twilight 4an som kommer nästa höst i november. dom ni ser i bilderna är: Bella, edward, jacob och ny komlingen renesmee. jag ska lungt se den när den kommer på bio hihihi twilihgt nörd jag vet jag hör det varje dag i skolan så säg inget.... sköt om er

ska se twilihgt 3an en gång till hihi.

 tabba bloggen!! imorn ska jag kolla på Eclipse 3an av twilihgt ska bli skit kul o se den igen.. hihi.  vill ni veta vad jag ska få slutet av denna månad?? så klart ni vill i går så var jag o mamma uppe hos min store syster o då var vi hos specsavers o testade min syn o det var ett litet fel på vänstra öga så jag ska få nys glasögon i slutet av den här månaden då när mamma får sin lön men jag kommer hjälpa henne med pengarna såå klartt... nu vet ni. nu ska jag ut o gå med mamma sen blir det väl att man tar det lungt.. sköt om er!!!

Har städat!!

tjabba bloggen. idag har jag städat hela dagen typ o bara varit inne men gjort nytta inomhus istället. vill ni veta vad jag har gjort?? såå klart ni vill. jag har dammsugit alla golv i hela lägenheten utan musik jo teven var på men det räknas inte sen i köket så skrubbade jag diskbänken satt man kunde se sig själv i den det var roligt tyckte jag sen var det spisens tur o skrubbas o det hade jag gjort så många gånger så det var änkelt att göra. o jag gjorde rent också kaklet som sitter runt om kring spisen o diskbänken så nu är det väldigt rent hemma o jag har tagit ut soporena också. sen bakade jag choklade bollar. men innan så vart jag tvungen att äta för jag höll på att svimma av all ansträngning innan jag bakade men efter det så fick jag energi o bakade o då tog jag också ut sopporna efter det såå har min dag sett ut o här på slutet så har jag varit ute o cyklat o bränt lite energi på det o nu nyligen har jag ätit igen vart korvstråganof med ris. och
nu sitter jag här o skriver ska sätta på tven o ska ta det lungt. jag nu vet ni sköt om er allihop...


RSS 2.0